وکیل زنا

وکیل زنا و مشاوره حقوقی با وکیل زنا،  نوشته پیش رو توسط وکیل کیفری در خصوص جرم زنا و مجازات زنا و شرایط تحقق جرم زنا برای آشنایی شما عزیزان تنظیم گردیده است. جرم زنا یکی از جرایمی است که در شرع و اسلام نفی شده است. زنا باعث سستی بنیان اجتماعی و خانواده می شود و حرام است. مردی که مرتکب زنا شود را زانی و به زنی که مرتکب زنا شود زانیه می گویند.

حسب ماده 221 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392، زنا عبارتست از نزدیکی بین زن و مردی که زوجیت بین آن ها نبوده و از موارد وطی به شبهه نباشد. به عبارتی دیگر رابطه بین زن و مردی که ازدواج نکرده اند و زن و شوهر نباشند را جرم زنا می گویند.

بنابراین، زنا زمانی محقق می شود که دخول به اندازه ختنگاه صورت گرفته باشد. البته که اگر دخول انجام نشده باشد زنا تحقق نیافته ولی مشمول جرم  رابطه نا مشروع می باشد.

در جرم زنا و مجازات زنا مرتکب زمانی مسئول است که بالغ و عاقل و مختار باشد و نسبت به حکم و موضوع آن نیز آگاه باشد. اگر یکی از طرفین نسبت به موضوع آگاه نباشد و به حرمت عملی که انجام می‌دهد آگاه نباشد زنا محقق نمی شود و محکوم به حد نمی‌گردد.

وکیل زنا چه وظیفه ای را بر عهده دارد ؟

وکیل زنا یک وکیل پایه یک دادگستری می باشد که وظیفه دارد تا برای دفاع از موکل خود، به اثبات و یا رد اتهامات وارده به وی بپردازد. قبل از توضیح به وظایف این وکیل نیاز است تا در ابتدا با کلمه زنا آشنا شویم. زنا را می توان زیر مجموعه از پرونده های روابط نامشروع دانست. منظور از زنا روابط جنسی و آمیزشی خارج از چارچوب شرع و عرف می باشد. برای این که بتوان گفت عمل زنا اتفاق افتاده است باید یک سری شروط اتفاق بیافتد.

اول اینکه هیچ رابطه زن و شوهری بین دو فرد خطا کار وجود نداشته باشد. زن و مرد باید بالغ شده باشند و نسبت به عمل حرامی که انجام می دهند آگاه باشند. در این حالت می توان گفت عمل زنا اتفاق افتاده است. زنا انواع مختلفی دارد که در ادامه به توضیح هر یک می پردازیم.

وکیل-زنا

وکیل زنا و مشاوره حقوقی با او

زنا با محارم نسبی یکی از انواع زنا می باشد. منظور از محارم نسبی افرادی هستند که با یکدیگر هم خون هستند و امکان ازدواج با یکدیگر را ندارند. زنای محصنه نوع دیگری از زنا می باشد. در این نوع زنا فرد همسری دائمی را دارد و می تواند با وی رابطه برقرار نماید. در صورتی که مرد دارای زنی دائمی باشد و از یکدیگر دور نباشند و امکان رابطه برایشان فراهم باشد و دچار این نوع زنا بشوند، نامش زنای محصن می باشد.

در طرف مقابل اگر خانم نیز همسر دائمی داشته باشد و با مرد دیگری رابطه برقرار نماید، این نوع زنا زنای محصنه نام دارد. البته مجازات زنای محصنه سنگسار و یا اعدام می باشد که در ادامه در خصوص چگونگی اجرای این حکم توضیح خواهیم داد.

نوع دیگر زنا، زنای غیر محصنه نام دارد. این نوع زنا به دو دسته زنای غیر محصنه فرد متاهل و فرد مجرد تقسیم می شود. زنای غیر محصنه فرد متاهل در صورتی است که فرد دارای همسر است اما به دلیل بعد مسافت و یا بیماری نمی تواند با وی رابطه جنسی داشته باشد. زنای غیر محصنه مجرد هم صورتی از زناست که فرد به اختیار خودش با یک فرد نامحرم رابطه جنسی دارد. صورت دیگر زنا را می توان زنای عنف دانست.

در این حالت به فرد تجاوز شده است و به اختیار خود رابطه با فرد دیگر نداشته است. مجازات این نوع زنا برای فردی که به دیگری تجاوز کرده است، حکم اعدام می باشد. از آنجایی که پرونده های زنا پیچیدگی ها خاص خود را دارند، نیاز است تا از یک وکیل زنا کمک بگیریم تا بتوانیم بی گناهی خود را ثابت کنیم.

شرایط تحقق جرم زنا

به گفته وکیل زنا برای اینکه جرم زنا  و مجازات زنا محقق گردد شرایطی لازم است که هر کدام از این شروط را به اختصار توضیح می دهیم :

  • رابطه جنسی بین زن و مردی صورت بگیرد که زن و شوهر نباشند. برای تحقق زنا باید رابطه جنسی بین آنها انجام شده باشد اگر رابطه جنسی صورت نگیرد، زنا محقق نمی شود.
  • شرط بعدی برای تحقق زنا این است که دخول صورت بگیرد. همانطور که گفته شد شرط لازم دخول آلت مرد در آلت زن به اندازه ختنگاه می باشد.
  • مورد بعدی که به ان اشاره می کنیم رابطه شکل گرفته بین زن و مردی است که عاقل باشند، اگر فرد نابالغ باشد به مجازات زنا محکوم نمی گردد.
  • شرط بعدی که حائز اهمیت و قابل توجه است این است که هر دو طرف به حرام بودن امری که انجام می دهند آگاهی داشته باشند. چنانچه اگر یکی از دو طرف به حرام بودن این امر آگاه نباشند و ندانند که حرام است مجازات حدی برایش در نظر گرفته نمی شود.

تمام موارد ذکر شده از شرایط انجام و تحقق جرم زنا است که اگر هر کدام از اینها انجام نگیرد جرم زنا و مجازات زنا اعمال نمی شود.

بیشتر بخوانید: اثبات زنا و روشهای اثبات زنا چیست ؟

وکیل-زنا

انواع جرم زنا

1- زنای با محارم

زنا ی به محارم به زنایی گفته می شود که مرد یا زن با یکی از افرادی که جزء محارم نسبی وی هستند و ازدواج با آن ها حرام است مرتکب جرم زنا گردند. به عبارتی دیگر زنا با هم خون خود فرد را زنا ی با محارم می گویند. مانند ( خواهر، مادر، خاله، عمه، دایی، عمو). به هیچ عنوان بین چنین رابطه هایی حق زوجیت وجود ندارد و به همین دلیل است که رابطه بینشان زنا نامیده می شود.

2- زنای محصنه

زنا محصنه به زنایی گفته می شود که مرتکبین جرم زنا ( یعنی هم مرد و هم زن ) متاهل باشند. به مفهومی دیگر اینکه دارای همسر باشند و در هر موقع و در هر زمان که بخواهند می توانند با وی نزدیکی کنند. با وجود چنین شرایطی اگر زن و مرد مرتکب جرم زنا گردند به جرم زنا و مجازات زنا محکوم می شوند.

  • اگر مرد یا زنِ متاهلی که مرتکب جرم زنا گردند، و به هر نحوی از از همسر خود دور باشد و امکان رابطه جنسی با همسرش را نداشته باشند مانند مسافرت، حبس یا همسرش دچار بیماری ای باشد و امکان رابطه جنسی برای شخص مقدور نباشد مانند حیض، نفاس، بیماری ایدز و سفلیس، دیگر زنای محصنه محسوب نمی شود.
  •  اگر یک خانم متأهل با وجود شرایط مذکور زنا کند، به این جرم زنای محصنه گفته می‌شود. اگر مرد متاهل مرتکب زنا گردد به آن زنای محصن گفته می‌شود. جهت اطلاعات بیشتر در خصوص اثبات زنا کیلیک نمایید.

3- زنای غیر محصنه

به زنایی گفته می شود که فرد مجرد بوده و شرایط احسان برای زن و مرد وجود ندارد. زانی و زانیه به انتخاب و اختیار خود مرتکب زنا و جرم می گردد. به عبارتی واضح تر به زنای فرد مجرد، زنای غیر محصنه می گویند که خود دارای مجازاتی است که طبق قانون به ان رسیدگی خواهد شد.

در این قسمت زنای غیر محصنه را از 2 بعد و رویکرد مورد تفسیر و بررسی قرار می دهیم که در قانون حائز اهمیت است. اولین رویکرد و موردی که به آن اشاره می شود، زنای محصنه فرد مجرد است که در این زنا خود فرد با انتخابش دست به رابطه زنا می زند که قانون حکم و جرم مستقلی برایش در نظر گرفته و با آن برخورد می شود.

دومین مورد زنای غیر محصنه فرد متاهل است که در این زنا فرد مرتکب، همسرش به هر دلیل از جمله بیماری و ناتوانی جنسی و یا غیبت بسیار طولانی قادر به نزدیکی و رابطه زوجیت نباشد که به آن زنای غیر محصنه فرد متاهل می گویند.

4- زنای به عنف

یکی دیگر از انواع جرم زنا ، زنای به عنف می باشد. عنف در لغت به معنای خشونت و زور می باشد. زنای با زور و بدون اختیار طرف را زنای به عنف می نامند چه مرد باشد چه زن باشد. به طور مثال اگر زنی ناراضی باشد و مرد با زور و خشونت با وی رابطه جنسی بر قرار نماید مرتکب جرم زنا به عنف شده است که طبق قانون مجازات خواهد شد.

  • نکته : زنا با زنی که در حال بیهوشی یا خواب و یا مست باشد در در حکم زنای به عنف است.
  • نکته : زنا از طریق فریب و اغفال دختر نا بالغ مانند تهدید یا ربایش یا ترساندن دختر نا بالغ در حکم زنای به عنف می باشد.

وکیل-زنا

مجازات جرم زنا

1- مجازات جرم زنای محصنه

حسب ماده 225 قانون مجازات اسلامی مجازات زنای محصنه برای زانی یا زانیه، رجم است. به عبارت دیگر، زنای مردی که دارای همسر دائمی باشد و همچنین زنای زنی که همسر دائمی دارد و هر دو عاقل باشند در صورت اثبات جرم زنا رجم یا سنگسار است.

اگر شرایط و امکان اجرای رجم نباشد و جرم با بینه ثابت شده باشد دادگاه پس از موافقت رئیس قوه قضائیه حکم اعدام را اعمال می کند. باید در نظر داشت که حکم قطعی بعد از نظر و موافقت رئیس قوه قضائیه صورت می پذیرد.

در غیر اینصورت، اگر نه حکم سنگسار را بتوان اجرا نمود و نه شرایط برای حکم اعدام وجود داشته باشد وجود نداشته باشد در اینصورت مجازات زنا محصنه، صد ضربه شلاق می باشد.

2- مجازات زنا غیر محصنه

مطابق ماده 225 قانون مجازات اسلامی، حکم زنای غیر محصنه صد ضربه شلاق حدی می باشد. اگر فرد مجرد مرتکب جرم زنا بشود این جرم زنای محصنه محسوب نمی شود و به مجازات رجم محکوم نمی‌شود ولی به۱۰۰ ضربه شلاق محکوم می‌شود.

  • نکته : برای مجازات باید مرتکب عالم به حرام بودن عمل خود و غیر قانونی بودن آن باشد و در انجام زنا دارای اراده و بلوغ باشد.
  • نکته : اگر که زانی 3 مرتبه مرتکب چنین عملی گردد برای چهارمین بار حکم به اعدام وی صادر می گردد.

3- مجازات زنای به عنف

حسب ماده 224 قانون مجازات، حکم زنای به عنف اعدام زانی است. نکته قابل توجه این است که در خصوص صورت گرفتن این زنا اگر زن باکره باشد، علاوه بر اجرای حکم اعدام باید ارش بکاره زایل شده را بدهد و هم مهرالمثل وی را بپردازد. ولی اگر باکره نباشد فقط باید مهر المثل را پرداخت نماید.

4- مجازات زنا با محارم

مجازات زنا با محارم اعدام است که در ماده 224 قانون مجازات هم به آن اشاره شده است که مجازات اعدام می باشد. در صورتیکه زن هم در این عمل راضی بوده باشد و تمایل داشته باشد زن هم به اعدام نیز محکوم خواهد شد.

5- مجازات زنا فرد نا بالغ

مطابق تبصره 2 ماده 222 قانون مجازات اسلامی در صورتی که یکی از طرفین بالغ نباشد جرم زنا صورت پذیرفته ولی نابالغ مجازات نمی شود و حسب مورد به اقدامات تامینی و تربیتی مقرر در قانون محکوم می شود.

حال آنکه مجازات زنای مردی که نا بالغ بوده با زنی که بالغ بوده شامل حال مرد نا بالغ نمی گردد و فقط زن به صد ضربه شلاق محکوم می گردد.

وکیل-زنا

وکیل متخصص پرونده های زنا

قبول این گونه پرونده ها کار هر وکیلی نیست و باید یک وکیل زنا خبره را انتخاب کنیم تا بتواند در این مسیر کمک کننده باشد. سه روش برای اثبات این که زنا رخ داده است، وجود دارد. اولین و قطعی ترین روش برای اثبات اقرار یکی از طرفین می باشد. در این حالت فرد به انجام کار خود اعتراف می کند و برای دادگاه محرز است که عمل زنا رخ داده است. البته قبول این قضیه توسط دادگاه نیز شرایط خاصی را دارد.

اول این که فرد اعتراف کننده عاقل و بالغ باشد. فرد باید چهار مرتبه تکرار نماید که عمل زنا انجام داده است. اعتراف این فرد باید نزد قاضی باشد و نه افرادی دیگر. فرد نیز با اراده و اختیار خود این عمل را انجام دهد نه با تهدید و یا اعمال زور. روش دوم شهادت دیگر افراد می باشد، در این حالت باید چهار مرد بالغ و یا سه مرد بالغ و دو زن بالغ شهادت دهند که، افراد خطا کار را در حین رابطه با یکدیگر دیده اند.

ناگفته نماند این کار تقریبا غیر عملی می باشد اما یکی از راه های اثبات زناست. روش سوم نیز علم قاضی نام دارد. قاضی بر اساس شواهد و قرائن موجود در پرونده این اطمینان را حاصل نماید که عمل زنا رخ داده است.

تفاوت مجازات زنا و رابطه نامشروع چیست؟

رابطه نامشروع رابطه ای است که اقسام گوناگونی را دارد. به طور مثال روابطی که این روزها ممکن است در فضای مجازی بین دو شخص نا محرم به وجود آید. در روابط نامشروع بوسیدن، بغل کردن، رابطه جنسی، لمس کردن و.. اتفاق می افتد.

تفاوتی که با زنا دارد در این است که در صورت رابطه جنسی، آلت مرد کمتر از ختنه گاه وارد آلت زن می شود. در این صورت حکم این رابطه 99 ضربه شلاق است. در طرف مقابل اما در زنا رابطه جنسی فراتر از این مورد است و در صورت اثبات حکم سنگسار عملی می شود.

وکیل زنا باید چه ویژگی هایی را داشته باشد ؟

اولین و شاید مهم ترین ویژگی که یک وکیل زنا باید داشته باشد، باید بر تمامی قوانین مربوط به زنا و روابط نامشروع واقف باشند. در واقع این وکیل باید پرونده های این چنینی را در رزومه کاری خود داشته باشد تا بتوان به وی اعتماد کرد. طرح شکایت و یا دفاع از پرونده های زنا یکی از پرونده های سخت و پیچیده در محاکم می باشد که تنها با کمک وکیل زنا امکانپذیر است.

گروه وکلای یعقوبی با دارا بودن وکلای با تجربه آماده ارائه خدمات مشاوره ای یا وکالت در زمینه پرونده های زنا می باشد. جهت مشاوره حقوقی با شماره های مندرج در سایت تماس بگیرید.

2.9/5 - (14 امتیاز)