وکیل کیفری

با توجه به این مسئله که توانایی دفاع از خود در دادگاه بسیار حائز اهمیت و اگر این عمل به خوبی انجام نشود و رای دادگاه بر علیه ما باشد میتواند اتفاقی بسیار ناگوار و سرنوشت سازی را برای ما رقم بزند و آسیب آن را تا سالها بر دوش بکشیم.

در شکایت ها و جرم هایی نظیر سرقت، خیانت در امانت، کلاهبرداری، جعل، آدم ربایی، قتل و … که از پیچیدگی بسیار بالایی برخوردار هستند و گذراندن صحیح این مرحله بدون کمک گرفتن از یک وکیل کیفری حرفه ای و با تجربه تقریبا ناممکن است.

وکیل کیفری حرفه ای

وکیل کیفری حرفه ای و متخصص شخصی است که علاوه بر دعاوی کیفری از جمله سرقت، خیانت در امانت، کلاهبرداری، انتقال مال غیر، جعل و استفاده از سند مجعول و غیره تبحر داشته باشد میبایست در شاخه های قضایی از جمله مبانی، مفاد و مواد حقوقی دارای تخصص باشد.

هر شخص چند وکیل کیفری میتواند انتخاب کند؟

در امور کیفری افراد می توانند به گرفتن وکیل متخصص کیفری اقدام نمایند و حق داشتن وکیل جزایی یک امر ضروری است. لازم بذکر است در محاکم کیفری یک پرونده هائی مانند تجاوز به عنف هر یک از طرفین میتوانند مستنداً به ماده 385 قانون آ . د .ک حداکثر سه وکیل کیفری انتخاب نمایند.

مطابق اصل 35 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در تمام محکمه ها دو طرف حق دارند برای خود وکیل داشته باشند و چنانچه توانایی گرفتن وکیل کیفری را نداشته باشند باید برای آنان امکانات تعیین وکیل کیفری فراهم گردد.

 وکیل کیفری رایگان (وکیل تسخیری)

چنانچه شخص (متهم، شاکی) توانایی مالی برای اخذ وکیل کیفری را نداشته باشد، برای آن شخص (در جرایم خاص) وکیل تسخیری اتخاد میگردد.

در کلیه دعاوی ایضاً دعوی کیفری، غفلت از انتخاب وکیل و مشاوره با ایشان می تواند باعث بروز خسارات جبران ناپذیزی گردد.

در تمامی دعاوی اخص دعاوی کیفری با توجه به اهمیت جرم و تخصصی بودن آن مشاوره با وکیل امور کیفری مجرب ضروری است تا با تصمیم گیری صحیح و در کوتاهترین زمان به نتیجه برسند.

پرونده های کیفری به جهت اینکه مستقیما با جان و مال و حیثیت و آبروی افراد سر و کار دارد و چه زیان دیده و چه متهم برای جلوگیری از تضییع حقوق خود و تامین منافع خود تلاش می نمایند. لذا در دعاوی کیفری مشاوره با وکیل راهگشای شما خواهد بود.

 

وکیل کیفری

خصوصیات و ویژگی های مهم وکیل کیفری

با اعطاء حق وکالت به یک وکیل کیفری مجرب در دعاوی مربوطه می توان بیشترین اطمینان را از موفقیت در پرونده کیفری کسب نمود. لذا، بهترین دفاع اتخاذ و مطلوبترین نتیجه کسب خواهد گردید، چرا که کیفیت طرح شکایت از طرف وکیل مجرب کیفری بدون شک فنی خواهد بود و نتیجتا خروجی کار به نحوه شایسته به سرانجام خواهد رسید.

تحصیلات یک وکیل کیفری مجرب

وکیل کیفری مجرب مضاف بر اینکه میبایست دارای دانش و تحصیلات تخصصی در امور  کیفری باشد، باید دارای تجربه کافی در پرونده های کیفری و رویه دادسراها و دادگاههای کیفری و روال انجام تحقیقات مقدماتی بوده و ایضاً دارای دانش کافی به کلیه قوانین از جمله قانون مجازات اسلامی، آئین دادرسی کیفری، آراء وحدت رویه و دیگر قوانین جاری و ساری مرتبط با امور کیفری باشد. لذا، پیشنهاد می گردد که امور کیفری توسط تیمی مجرب که متشکل از وکلا متخصص میباشند به منظور اخذ بهترین راهکار سپرده شود.

نحوه طرح شکایت کیفری

جرائم کیفری قائم به شخص است، اگر شخصی مرتکب رفتاری شود که برای آن جرم انگاری گردیده و فعل یا ترک فعل او مطابق قانون جرم تلقی گردد، وفق قانون مجازات اسلامی قاضی رسیدگی کننده می تواند برای آن مجازات تعیین کند که به آن شکایت کیفری می گویند.

شکایت کیفری در هر فرمی ( برگی ) نوشته می شو  ولی بهتر است شکوائیه توسط یک وکیل کیفری متخصص تنظیم گردد. برای شروع به شکایت کیفری ابتدا باید به دادسرای محل وقوع جرم ( جایی که جرم اتفاق افتاده است ) مراجعه نمائیم.

طرح شکایت باید خطاب به ریاست محترم دادسرا و مشتکی عنه یا متشاکی (کسی که از او شکایت دارید) با اسم و مشخصات مشتکی عنه نوشته شود. بعد از آن عنوان مجرمانه، محل وقوع جرم، زمان وقوع جرم و همچنین ادله اثبات دعوی خود و مشروح شکایت را بنویسید و پیوست شکوائیه به دادسرا تحویل دهید.

پس از آن پرونده برای تحقیقات مقدماتی ارسال می شود که این تحقیقات به دستور مقام قضایی توسط ظابطین قضائی صورت می پذیرد. پس از  اینکه تحقیقات پرونده به اتمام رسید پرونده به یکی از شعب بازپرسی یا دادیاری ارجاع می شود تا نسبت به شکایت مطروحه اظهار نظر گردد. در نهایت با سه کیفیت قرار مجرمیت، منع تعقیب و موقوفی تعقیب مواجه خواهیم بود.

وکیل کیفری

وکیل کیفری تلفنی رایگان

اگر میخواهید که در خصوص پرونده کیفری خود به صورت تلفنی با یک وکیل و گروه وکلای حرفه ای مشاوره بگیرید میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی و آنلاین رایگان کیفری گروه وکلای یعقوبی بهره ببرید و قبل از هر اقدامی با مشاوره با کارشناسان با تجربه ما آگاهی و درصد موفقیت خود را افزایش دهید.

تفاوت دعاوی حقوقی و کیفری چیست؟

  • در دعاوی حقوقی دادگاه خوانده را ملزم به جبران حقوق قانونی فرد زیاندیده ( خوانده ) می نماید. ولی در دعاوی کیفری دادگاه پس از اثبات اتهام مرتکب را به مجازات مقرر در قانون محکوم می کند.
  • در دعاوی که موضوع حقوقی دارند باید خواسته در برگه ی مخصوص دادخواست تنظیم شود، و اگر برگه دادخواست تنظیم نشود مورد پذیرش دادگاه قرار نمی گیرد. اما شکایت کیفری می تواند در هر برگه ای تنظیم گردد.
  • در دعاوی  که موضوع حقوقی دارند پرونده با رضایت خواهان دعوی خاتمه می یابد ولی در پرونده هایی کیفری و علی الخصوص پرونده هایی که جنبه عمومی دارند مانند کلاهبرداری و زنا رضایت شاکی پرونده منجر به ختم پرونده نمی شود.
  • در شکایت حقوقی به شکایت کننده خواهان و به طرف او خوانده  می گویند. در شکایت کیفری به شکایت کننده  شاکی و به طرف او متشاکی یا مشتکی عنه گفته می شود.

دفتر ما امکانات بهره گیری از وکلای متخصص کیفری بهترین مسیر را جهت موفقیت پرونده برای شما عزیزان فراهم می نماید.

 

 

مهم ترین دعاوی مهم کیفری :

جرم جعل چگونه محقق می شود؟

در قانون مجازات اسلامی جرم جعل تعریف نشده است ولی مصادیق آن ذکر شده است مانند خراشیدن و تراشیدن.  در جرم جعل مرتکب اقدام به تنظیم نوشته یا سندی می نماید که شبیه برگ اصلی می باشد و از آن سند و نوشته امضائی یا مهری را به جای صاحب نوشته اصلی تنظیم می نماید و یا سندی را مخدوش می نماید و یا چیزی به سند اضافه کند در واقع جعل کردن به معنی دگرگون کردن یا منقلب کردن به قصد تقلب است.

جرم جعل هم به صورت مادی و هم به صورت معنوی تحقق می یابد. جعل مادی یعنی اینکه با استفاده از روش های فیزیکی مانند خراشیدن یا سیاه کردن یا الحاق تغییراتی در ظاهر سند ایجاد شود. جعل معنوی یا مفادی جعل در مفاد آنست و در این نوع جعل هیچگونه تغییری در ظاهر سند یا نوشته ایجاد نمی شود ولی محتوای و مفاد آن تغییر می یابد مثل اینکه چیزی که اقرار شده، را اقرار نشده جلوه دادن.

جرم جعل از زمره جرائم غیر قابل گذشت محسوب می شود و در صورتی که شاکی خصوصی رضایت دهد، جاعل از تعقیب کیفری و مجازات معاف نمی شود. اگر کسی مدعی است که سندی بر علیه او جعل شده است می تواند با شکایت کیفری از جعل  کننده یا به عبارتی جاعل شکایت کند و در این خصوص می تواند تقاضای ارجاع امر به کارشناسی نماید.

خیانت در امانت چگونه محقق می شود؟

مطابق ماده 674 قانون مجازات شرایط تحقق جرم خیانت در امانت این است که باید مال امانی از سوی مالک به امین به یکی از روش های قانونی ( مثل اجاره ، امانت ، رهن ، وکالت ، قرارداد انجام کار ) سپرده شود، بنابراین عنصر سپردن، عنصر اصلی تحقق جرم خیانت در امانت است و امین مال مورد امانت را استعمال، تصاحب، تلف و مفقود نماید.

بنابراین، عنضر مادی جرم خیانت عبارتست از استعمال، تصاحب، اتلاف و یا مفقود کردن مال امانی است در صورتیکه نیاز به مشاوره با بهترین وکیل کیفری با تجربه دارید می توانید با شماره های مندرج در سایت تماس گرفته و از ما راهنمایی بخواهید.

وکیل کیفری

شرایط تحقق جرم کلاهبرداری چیست؟

جرم کلاهبرداری یعنی شخص با توسل به وسایل منقلبانه و یا فریب مال دیگری را ببرد.  مطابق ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری، هر کس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکتها، تجارتخانه ها، کارخانه ها، یا با داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد و به امور غیر واقع امیدوار نماید و یا با استفاده از اسم جعلی مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب می شود.

مجازات جرم کلاهبرداری برابر ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری یک تا هفت سال حبس به علاوه جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است می باشد. یکی از عناصر مهم و سازنده توسل به حیله و تقلب و مانورهای متقلبانه به منظور اغفال دیگری و بردن مال دیگری است.

با توجه به اینکه جرائم کیفری علی الخصوص جرم کلاهبرداری دارای پیچیدگی و دارای ظرافتهای خاص خود می باشد به شما عزیزان پیشنهاد می شود قبل از هر گونه شکایت کیفری با وکیل مجرب کیفری مشورت نمائید.

جرم انتقال مال غیر چیست؟

انتقال مال غیر مطابق ماده 1 قانون مجازات راجع به انتقال مال غیر مصوب 5 / 1 / 1308 عبارتست از  انتقال نامشروع و غیر قانونی مال متعلق به غیر توسط اشخاص دیگری. انتقال مال غیر هم نسبت به عین مال امکانپذیر است و هم نسبت به منفعت.

 بنابراین، اگر شخصی بدون مجوز قانونی اموال دیگران را بفروشد مرتکب جرم انتقال مال غیر شده است. رکن مادی جرم انتقال مال غیر انتقال مال است.جرم انتقال مال غیر از زمره جرائم غیر قابل گذشت محسوب می شود و همچنین این جرم دارای جنبه عمومی می باشد، لذا با گذشت شاکی  پس از شکایت پرونده مختومه نمی شود و شخص مجازات می گردد.

مجازات انتقال مال غیر با توجه به اینکه قانونگذار انتقال مال غیر را در حکم کلاهبرداری دانسته به مجازات مقرر در جرم کلاهبرداری یعنی  1 تا 7 سال حبس و رد مال محکوم کرده است. دادگاه صالح برای رسیدگی به جرم انتقال مال غیر دادگاهی می باشد که مال در آن حوزه به فروش رسیده است.

توجه داشته باشید که پرونده های کیفری مستلزم داشتن تخصص و تجربه بسیار می باشد. گروه وکلای یعقوبی با ارائه خدمات حقوقی و کیفری و با دارا بودن وکیل متخصص کیفری پس از ارجاع  پرونده به وکیل، بررسی پرونده را شروع نموده و با ارائه بهترین دفاع از حقوق موکلین در دادگاه اقدام خواهد نمود.

وکیل متخصص کیفری با تجربه بالایی که در زمینه جرائم کیفری دارد از حقوق متهم یا شاکی دفاع می نماید و  بهترین نتیجه را برای شما را به دنبال دارد.

بهترین وکیل کیفری

پرونده های کیفری پیچیده نیاز به مشاور و وکیل حرفه ای و با تجربه دارد، تجربه ای که از آن صحبت میکنیم تجربه مربوط به چند سال انجام و به عهده گرفتن پرونده های وکالت نیست بلکه یک عمر تجربه عمیق و تخصصی بدست آمده از یک گروه وکلا حرفه ای و با سابقه است.

تجربه و تخصصی که سال به سال در گروه وکلای یعقوبی با موفقیت در پرونده های کیفری مختلف قویتر و با مطالعه و پژوهش تخصصی قانون تکمیل تر شده است تا قادر به اخذ و احیای حقوق شما باشیم.

بسیار مفتخریم که در طی سالها فعالیت مدافع و حامی حقوقی شما بوده ایم

جهت مشاوره حقوقی با شماره های مندرج در سایت تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

جرم جعل اسناد چیست؟

مجازات در نظر گرفته برای جعل و استفاده از اسناد و نوشته‌های غیررسمی، جبران خسارت به علاوه حبس ۶ ماه تا دو سال (یا پرداخت 3 ـ 12 میلیون ریال) است. اگر یک کارمند دولت در هنگام انجام وظیفه یا امور مربوط به کار، مرتکب جعل اسناد رسمی شود، مجازاتی برابر با 1 ـ 5 سال حبس (یا پرداخت ۶ ـ ۳۰ میلیون ریال) خواهد داشت. همچنین شخصی که کارمند نباشد و سند و نوشته رسمی جعل ‌کند، مجازاتی برابر با ۶ ماه تا سه سال حبس (یا جریمه 3 ـ 18 میلیون ریال) خواهد داشت. طبق قانون اگر شخص بداند سندی جعلی است و از آن سند یا نوشته استفاده کند، مرتکب جرم شده است. اگر سند موردنظر رسمی باشد، مجزات ۶ ماه تا سه سال حبس (یا 3 ـ 18 میلیون ریال) خواهد داشت. در بخش قبل در صورتی که سند غیررسمی باشد، به ۶ ماه تا دو سال حبس (یا 3 ـ 12 میلیون ریال) محکوم می‌شود.

در دادگاه کیفری چقدر طول میکشه تا حکم نهایی صادر بشود؟

پس از ارسال پرونده از دادسرا به دادگاه و تعیین شعبه ، وقت رسیدگی تعیین شده و پس از برگزاری جلسه دادرسی اگر مساله ای برای تحقیق و بررسی وجود نداشته باشد ، ظرف یک تا دو هفته رای صادر خواهد شد .

سابقه کیفری بعد از چند سال پاک میشود؟

۱ ـ محکومان به قطع عضو در جرایم مشمول حد، پنج سال پس از اجرای حکم. ۲ ـ محکومان به شلاق در جرایم مشمول حد، یک سال پس از اجرای حکم. ۳ ـ محکومان به حبس تعزیری بیش از سه سال، دو سال پس از اجرای حکم. (تبصره۲ ـ چنانچه اجرای مجازات اعدام به جهتی از جهات متوقف شود در این صورت آثار تبعی آن پس از انقضای هفت سال از تاریخ توقف اجرای حکم رفع می شود.)

حکم کیفری چک برگشتی چیست؟

کمتر از ۱۰ میلیون ريال : تا حداکثر 6 ماه حبس - از ۱۰ میلیون ريال تا 50 میلیون ریال : از 6 ماه تا 1 سال حبس - بیشتر از 50 میلیون ریال : حبس از 1 سال تا 2 سال / ممنوعیت از داشتن دسته چک به مدت سال

جرایم غیر موثر چیست؟

به طور کلی می توان گفت که جرایمی که کمتر از ۲ سال حبس داشته اند جزء جرایم غیر موثر هستند.

4.9/5 - (369 امتیاز)