بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران

عناوین نمایش

بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران 

بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران، مزایای طلاق توافقی این است که نیازی به حضور زوجین و رجوع مکرر به دادگستری نیست و زمان انجام طلاق بسیار سریعتر می باشد. چنانچه زوجین برای طلاق توافقی وکیل طلاق توافقی بگیرند مدت زمان انجام آن 7 الی 10 روز خواهد بود. در صورت تعیین وکیل طلاق توافقی نیازی به حضور زوجین در دادگاه نمی باشد و اجرای صیغه طلاق توافقی در دفترخانه ازدواج و طلاق با حضور وکیل طلاق انجام خواهد شد.

مزایای مشاوره حقوقی طلاق توافقی استفاده ار نقطه نظرات وکیل طلاق توافقی در خصوص تنظیم صحیح توافقات و پیگیری مستمر پرونده توسط وکیل می باشد که خیال شما را از حضور های مکرر در دادگستری و اماکن مربوطه پر رفت و آمد الخصوص در وضعیت کرونا راحت میکند.

با مراجعه زوجین به دفتر وکالت ما و اصرار آنها بر جدایی و قطعی بودن تصمیم ایشان، توافقنامه طلاق توافقی توسط وکیل طلاق توافقی تنظیم می شود و پس از آن امضاء وکالتنامه از زوجین اخذ می شود و در مدت زمان 7  الی 10 روزه بدون حضور زوجین تمام مراحل طلاق از ثبت دادخواست طلاق تا گرفتن رای قطعی انجام خواهد شد.

گروه وکلای یعقوبی دارای بهترین وکلای متخصص در زمینه طلاق توافقی آماده ارائه خدمات تخصصی به شما عزیزان می باشد. بنابراین قبل از هر گونه اقدام و پیگیری جهت پرونده خود برای مشاوره از طریق واتساپ و یا به صورت تلفنی با گروه وکلای  یعقوبی تماس حاصل فرمائید.

وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی

نقش و ویژگی‌های وکیل طلاق توافقی

  • تسلط کامل به دعاوی خانواده و رویه دادگاهها درخصوص پرونده های طلاق توافقی.
  • پیگیری مستمر پرونده توسط وکیل طلاق توافقی.
  • عدم حضور زوجین در جلسات مشاوره و در دادگاه.
  • با حضور وکیل طلاق توافقی نیازی به حضوردر مرکز مشاوره بهزیستی نیست.
  • تسریع روند انجام طلاق توافقی.

طلاق توافقی چیست؟

طلاق در صورتی توافقی محسوب می شود که زوجین در خصوص اصل طلاق و حقوق مالی زوجه به توافق رسیده باشند مانند مهریه،  نفقه،  اجرت المثل ایام زندگی مشترک ، حضانت فرزندان در صورت داشتن فرزند. مثلا در خصوص مهریه باید وضعیت پرداخت مهریه تعیین گردد یا  به عنوان مثال زن با بخشش تمام یا قسمتی از مهریه وکالت در طلاق را از مرد دریافت نماید.

بنابراین، زوجین باید نسبت به تمام موارد ذکر شده با هم توافق نمایند برخی به اشتباه تصور می کنند که در طلاق توافقی مهریه ای به زن تعلق نمیگیرد این تصور کاملا اشتباه هست و مهریه به توافق زوجین بستگی دارد.

مشاوره رایگان با وکیل طلاق توافقی

مشاوره با یک وکیل طلاق توافقی قبل از هر عمل حقوقی یک ضرورت است؛ زیرا عدم اطلاع افراد از قوانین و مقررات ممکن است پیامدهای جبران ناپذیر داشته باشد و اشخاص بدون مشورت وکیل طلاق توافقی نمی توانند آن را حل و فصل نمایند. به همین دلیل است که برای رفاه شما عزیزان مشاوره حقوقی در نظر گرفته شده که بتوانید از تجربه وکلای ما استفاده نمایید.

چنانچه زوجین اصرار بر جدایی داشته باشند و تصمیم آنها برای طلاق قطعی باشد، طی صورتجلسه ای توافقات آنها تنظیم می شود. توجه داشته باشید که توافق در خصوص مهریه، نفقه، اجرت المثل، حضانت فرزندان و نحوه ملاقات آنها و نفقه ایشان الزامی است.

پس از آن وکیل طلاق توافقی امضاء وکالتنامه را از زوجین اخذ می کند و در بازه زمانی 7 الی 10 روزه بدون حضور زوجین تمام مراحل طلاق توافقی از ثبت دادخواست تا اخذ رای قطعی توسط وکیل خانواده انجام خواهد شد.

وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی

مدت زمان انجام طلاق توافقی از اولین روز حضور وکیل در جلسه دادگاه طبق تجربه و پیشینه ما در انجام این نوع پرونده حدود 7 تا نهایت 10 روز کاری می باشد. همچنین لازم به ذکر است که انجام طلاق توافقی بدون حضور زوجین در دادگاه و بدون جلسات مشاوره خارج از دادگاه. در گروه وکلای یعقوبی نیازی به حضور زوجین در جلسات مشاوره و دادگاه نمی باشد و وکیل طلاق توافقی به جای آنها در جلسات مشاوره شرکت خواهد کرد.

شرایط درخواست طلاق توافقی

در طلاق توافقی زن و شوهر پس از توافق در خصوص حقوق مالی و غیر مالی زن مثل مهریه، نفقه، اجرت المثل زن، حضانت فرزند در صورت داشتن فرزند و همچنین ملاقات فرزند می توانند به دادگاه مراجعه و تقاضای طلاق توافقی را بنمایند.

طلاق توافقی در صورتی توافقی محسوب می شود که زوجین از ثبت دادخواست تا اجرای صیغه طلاق را به نحو توافقی انجام دهند و اگر یکی از زوجین از طلاق منصرف شود کلیه اقدامات صورت گرفته منتفی و از درجه اعتبار ساقط است.

تا کنون روند طلاق توافقی در تهران به اینصورت بود که زوجین یا وکیل طلاق توافقی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی حاضر و پس از ثبت دادخواست طلاق توافقی و تعیین شعبه، به دادگاه مراجعه و اقدامات لازم را از جمله مشاوره، آزمایش و غیره را انجام می‌دادند که در نهایت منجر به صدور گواهی عدم امکان سازش می‌گردید و پیرو آن زوجین، با مراجعه به دفتر طلاق اقدام به ثبت آن می‌نمودند.

در حال حاضر، در روند انجام طلاق توافقی تغییراتی ایجاد گردیده است، که تغییر آن اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق از مراکز مشاوره است که قبلا نیازی به این گواهی نبود. بنابراین، در حال حاضر گواهی عدم انصراف از طلاق جزء مدارک لازم برای ثبت دادخواست طلاق توافقی است.

در حال حاضر از مورخ ۱۳۹۷/۹/۱ طی بخشنامه ۵۵/۱۳۱۰۴/۹۰۰۰ نمیتوانید بدون گواهی عدم انصراف از طلاق نسبت به ثبت دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، اقدام نمائید.

بنابراین، در حال حاضر زوجینی که متقاضی طلاق توافقی می باشند، باید بدوا در سایت تصمیم ثبت نام کنند و یک ماه بعد از آن وقت مشاوره روانشناسی تعیین می شود. بنابراین، زوجین پس از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق از مراکز مشاوره می توانند درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش را از دادگاه بنمایند.

وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی

روند طلاق توافقی

  • مرحله اول : در مرحله اول مراجعه زوجین به مراکز مشاوره اجباری است. این الزام به مشاوره طلاق توافقی مطابق ماده ۲۵ قانون حمایت خانواده مصوب اسفند ماه سال ۹۱ موضوعی کاملاً قانونی است.در قانون حمایت خانواده جدید ارجاع طلاق توافقی به مراکز مشاوره و اخذ گواهی انصراف از طلاق از الزامات و تکالیف دادگاه خانواده می باشد. بنابراین، بدون اخذ گواهی عدم انصراف از مراکز مشاوره دادگاه خانواده نمی‌تواند اقدام به صدور رای گواهی عدم امکان سازش نماید.بنابراین، مراحل طلاق توافقی با توجه به تغییرات صورت گرفته مراجعه زوجین به سامانه نوبت دهی طلاق و ثبت اطلاعات خود در این سامانه می باشد. پس از آن، زوجین باید به مراکز غربالگری و مشاوره مراجعه کنند و پس از طی جلسات مشاوره ( تقریبا ۵ جلسه )، اگر زوجین به سازش نرسیدند و به تصمیم خود برای انجام طلاق اصرار داشته باشند، مراکز مشاوره مکلف به صدور گواهی عدم انصراف از طلاق می‌ باشند.
  • مرحله دوم : ثبت دادخواست طلاق از طرف زوجین یا وکیل طلاق توافقی می باشد. در این مرحله زوجین یا وکلای آنها برای ثبت دادخواست طلاق توافقی، باید به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و نسبت به ثبت دادخواست آن اقدام نمایند.برای ثبت دادخواست زوجین یا وکلای آنها باید اصل شناسنامه زوجین، کارت ملی زوجین، عقدنامه را به همراه داشته و به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست خود را ثبت نمایند.
  • مراحل سوم : پس از اینکه زوجین نسبت به ثبت دادخواست طلاق اقدام کردند، وقت دادرسی از طرف دادگاه تعیین می گردد که طرفین یا وکلای آنها باید در تاریخی که دادگاه تعیین نموده حضور داشته باشند.چنانچه زوجین بنا به هر علتی تمایل به حضور در جلسات مشاوره و جلسه دادگاه و حتّی دفتر طلاق ندارند و تصمیم قطعی به طلاق توافقی در سریع ترین زمان را داشته باشند، در دفتر وکالت ما تمامی این مراحل و اقدامات ظرف مدت 10 روزه و بدون حضور زوجین به انجام می‌شود.
  • مراحل چهارم : حضور زوجین یا وکیل طلاق توافقی (به تنهایی) در دادگاه خانواده در تاریخ و ساعت مقرر شده در ابلاغیه به همراه مدارک لازم است.
  • مراحل پنجم : حضور زوجین یا وکیل طلاق توافقی در مراکز مشاوره مستقر در دادگاه است. که پس از پرداخت هزینه مشاوره، زوجین یا وکلای آن‌ها به واحد مشاوره معرفی می شوند.

در مرحله اول مشاوره خانواده با زوجین مذاکره و در ابتدا سعی در سازش آنها می نماید. چنانچه زوجین با یکدیگر صلح و سازش ننمایند و همچنان مصر بر انجام طلاق باشند، مشاورین خانواده با ذکر دلایل در خصوص طلاق، اظهار نظر می‌نماید.

سپس مشاور اقدام به تنظیم توافقنامه ای که شامل مهریه، نفقه زوجه، اجرت المثل ایام زندگی مشترک، جهیزیه، حضانت فرزند و نحوه ملاقات با فرزند و میزان و نحوه پرداخت آن سایر حقوق مالی و غیر مالی می نماید و به امضاء زوجین می‌رساند و آنها تحویل می‌دهد تا جهت صدور گواهی عدم امکان سازش به دادگاه ارائه نمایند.

  • مراحل ششم : در این مرحله باید وضعیت باردار بودن یا نبودن زوجه احراز گردد و انجام آن جهت صدور گواهی عدم امکان سازش الزامی است و برای این منظور زوجه باید با مراجعه به آزمایشگاه یا پزشکی قانونی گواهی عدم بارداری را از آزمایشگاه فوق دریافت و به دادگاه تحویل دهد.اگر زوجه باکره باشد، نیازی به گواهی عدم بارداری نیست ولی زوجه باید از طرف دادگاه به پزشکی قانونی معرفی و گواهی سلامت بکارت را مبنی بر تایید دوشیزه و غیر مدخوله بودن را بگیرد و به دادگاه تحویل دهد. در صورتی که زوجه یائسه باشد، نیازی به انجام تست بارداری نیست و اقرار زوجه مبنی بر یائسگی کافی است.
  • گام هفتم : بعد از صدور رای، زوجین باید در دادگاه حاضر و نسبت به اخذ رای اقدام نمایند و متعاقب آن حق تجدید نظرخواهی و فرجام خواهی را از خود سلب و ساقط نمایند. پس از اسقاط حق تجدید نظرخواهی و فرجام خواهی و اخذ قطعیت رای، زوجین باید به دفاتر طلاق مراجعه، و نسبت به ثبت اجرای صیغه طلاق اقدام کنند. مهلت ثبت صیغه طلاق در دفترخانه و همچنین اعتبار رای سه ماه می باشد.
وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی

شماره تماس وکیل طلاق توافقی

همانطور که مستحضر هستید امروزه وکالت در کلیه دعاوی تخصصی گردیده است امور خانواده  و طلاق توافقی نیز از این موضوع مستثنی نیست. وکیل توافقی با  توجه به دانش علمی و تجربه فردی می تواند به تسهیل روند طلاق توافقی کمک شایانی بکند. بنابراین  در صورت بروز مشکلات خانوادگی داشتن داشتن شماره وکیل طلاق توافقی می تواند کمک شایانی به شخص کند.

بنابراین، شما عزیزان می توانید در خصوص  وکالت برای طلاق توافقی و یا نحوه تنظیم توافقنامه طلاق توافقی مانند مهریه و نحوه پرداخت آن ، حضانت فرزندان، اجرت المثل ایام زندگی مشترک با شماره وکیل طلاق توافقی تماس حاصل فرمائید و از خدمات تخصصی گروه وکلای یعقوبی بهره مند شوید و راهنمایی و هماهنگی های لازم را با شماره وکیل طلاق توافقی انجام دهید.

همچنین شما عزیزان می توانید جهت مشاوره تلفنی با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید و از خدمات غیر حضوری گروه وکلای یعقوبی بهره مند شوید و در صورت اعطای وکالت به وکیل طلاق توافقی نسبت به رزو وقت اقدام نمائید.

مدت اعتبار رای طلاق توافقی

مطابق ماده 34 قانون حمایت از خانواده مصوب 1391 مدت اعتباررای طلاق توافقی 3 ماه از تاریخ صدور رای قطعی می باشد. زوجین باید در مدت 3 ماه به دفترخانه طلاق مراجعه و طلاق را ثبت نمایند در غیر این صورت در صورتی که ظرف 3 ماه زوجین جهت ثبت طلاق به دفترخانه طلاق مراجعه نکنند رای طلاق توافقی از درجه اعتبار ساقط می گردد.

 مزایای داشتن وکیل طلاق توافقی 

  • داشتن وکیل برای انجام امور طلاق توافقی اجباری نیست اما سپردن مراحل و سیر قانونی به وکیل مجرب که به تمام شرایط و موازین قانونی واقف است خود نکات مثبتی را در بر دارد بدیهی است که از فوت وقت و اطاله در رسیدگی جلوگیری می شود.
  • تنظیم و تقدیم دادخواست صحیح مهم ترین رکن اقدام به طلاق از جمله طلاق توافقی می باشد که اگر ناقص و همراه با ایراد تنظیم گردد، پرونده با مشکلات عدیده ای مواجه می گردد.
  • حضور وکیل طلاق توافقی باعث جلوگیری از تضییع حقوق موکل می گردد.
  • به جهت حضور فیزیکی وکیل طلاق توافقی ، نیاز به حضور موکل در مراحل رسیدگی نمی باشد.
  • انجام طلاق توافقی توسط وکیل طلاق توافقی موجب حذف جلسات مشاوره بهزیستی که 45 روز زمان می برد خواهد شد.
  • اجرای صیغه طلاق توسط وکیل طلاق توافقی بدون حضور زوجین انجام می شود.

طلاق توافقی بدون حضور زوجین و غیر حضوری ظرف مدت 7 الی 10 روز کاری

برای انجام طلاق توافقی بدون حضور زوجین باید مراحل زیر طی شود :

  1. زوجین باید در خصوص کلیه حقوق مالی و غیر مالی ناشی از زوجیت و اصل طلاق به توافق برسند .
  2. انتخاب وکیل طلاق توافقی برای زوج و زوجه توجه داشته باشید که در صورتی که زوجین بخواهند در هیچ یک از جلسات مشاوره و دادگاه حضور نداشته باشند حضور 2 وکیل برای طلاق توافقی ( یک وکیل یه وکالت از زوج، و یک وکیل به وکالت از زوجه) الزامی است. زیرا از لحاظ قانونی یک وکیل نمیتواند وکالت هم زوج و هم زوجه را بپذیرد.
  3. تنظیم توافقات توسط وکیل طلاق توافقی به شکل صحیح و قانونی . در اکثر موارد به تجربه شاهد بوده ایم که زوجین اقدام به طلاق توافقی بدون مشاوره از وکیل می نمایند و در اثنای کار یا بعد از صدور حکم دچار مشکلات عدیده ای می شوند. تنظیم توافقات طلاق توافقی بسیار مهم می باشد که این امر در دفتر ما توسط وکلای پایه یک دادگستری انجام می شود.
  4. بعد از تنظیم توافقات نوبت به اعطای وکالت به وکیل می رسد . توجه داشته باشید که زوجین برای اعطای وکالت باید قبلا در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشند و اعطای وکالت بدون ثبت نام ثنا امکانپذیر نیست.
  5. مرحله اخر وکیل طلاق توافقی، نسبت به ثبت دادخواست طلاق توافقی اقدام و به مدت 7 تا 10 روز کاری نسبت به اخذ حکم طلاق اقدام می نماید. ما به شما اطمینان می دهیم که تمامی مراحل طلاق توافقی بدون حضور زوجین و در سریعترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

وکیل طلاق توافقی

مهریه در طلاق توافقی

طلاق توافقی همانطور که از نام آن پیداست طلاقی است که با توافق زوجین انجام می شود. بنابراین ، زوجین می توانند در خصوص میزان مهریه به توافق برسند . به عنوان مثال زوجه ممکن است در ازای طلاق کلیه مهریه یا بخشی ازمهریه را به زوج بذل کند یا ابراء نماید یا تمام آن را وصول نماید. این موضوع کاملا به توافقات زوجین بستگی دارد . بنابراین قبل از هر اقدامی زوجین باید در خصوص مهریه که مهم ترین حقوق مالی زوجه است تعیین تکلیف نمایند.

توجه داشته باشید چنانچه زوجه مهریه خود را قبلا ابراء کرده باشد تحت هیچ عنوان نمی تواند بعد ازطلاق به مهریه رجوع کند ولی اگر زوجه مهریه را بذل کرده باشد در صورت غیر معوض بون آن مهریه قابلیت رجوع دارد مگر آنکه زوجه در دادگاه حق رجوع به مهریه را از خود سلب و ساقط نماید.

گرفتن مهریه بعد از طلاق توافقی چگونه است؟

در صورتی که زوجین در هنگام طلاق توافقی توافق نمایند که زوج بخشی از مهریه را به صورت اقساطی پرداخت کند سر دفتر باید به تعداد سکه های توافق شده قبوض اقساطی صادر کند. در صورتی که زوج در سررسید قبوض نسبت به پرداخت سکه اقدام ننماید مهریه زوجه حال می شود و زوجه می تواند با مراجعه به اداره ثبت و دادگاه مهریه خود را مطالبه نماید.

آیا امکان رجوع زوجه به مهریه در طلاق توافقی وجود دارد؟

در صورتی که طلاق خلعی باشد و زوجه دوشیزه و یا یائسه نباشد علی الاصول می تواند در مدت عده به مهریه  بخشیده شده رجوع کند ولی در صورتی که زوجه حق رجوع به مهریه را از خود سلب و ساقط کرده باشد و یا در صورتی که زوجه مهریه خود را ابراء کرده باشد زوجه حق رجوع به مهریه را ندارد.

وضعیت حضانت فرزندان در طلاق توافقی

طبق قانون حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن در مورد فرزند دختر ( 7 تا 9 ) در مورد پسر ( 7 تا 15  ) با پدر است . در هر حال زوجین می توانند خلاف قانون توافق نمایند . در صورتی که زوجین در خصوص حضانت فرزندان به توافق نرسند باید بر اساس قانون تصمیم گیری شود.

وضعیت جهیزیه در طلاق توافقی

در طلاق توافقی زوجین باید در خصوص جهیزیه تصمیم و به توافق برسند و وضعیت جهیزیه باید قبل از ثبت طلاق مشخص شود. در صورتی که زوجین در خصوص جهیزیه به توافق نرسند زوجه می تواند بعد از طلاق با استناد به سیاهه جهیزیه اقدام به استرداد جهیزیه کند.

وضعیت نفقه فرزند در طلاق توافقی

در طلاق توافقی زوجین باید در خصوص نفقه فرزندان توافق و تصمیم گیری نمایند. زیرا تامین نفقه فرزند بر عهده پدر است و پدر متعهد به پرداخت نفقه فرزندان می باشد. بهتر است ضمن توافق در خصوص میزان نفقه با توجه به نرخ تورم هر ساله درصدی به نفقه فرزند اضافه شود.

طلاق توافقی و حذف نام همسر از شناسنامه

در طلاق توافقی اگر زوجه باکره باشد پس از طلاق می تواند با داشتن حکم طلاق و طلاقنامه به اداره ثبت احوال مراجعه و تقاضای تعویض شناسنامه نماید و شناسنامه سفید اخذ نماید. در صورتی که زوجه باکره نباشد با ازدواج بعدی شناسنامه تعویض خواهد شد.

وکیل طلاق توافقی

آیا داشتن وکیل طلاق توافقی الزامی است؟

علی الاصول خیر ، صرفا در صورتی که زوجه از زوج وکالت در طلاق داشته باشد وجود وکیل به جهت طی مراحل قانونی الزامی است. زیرا، وکالت مزبور یک وکالت مدنی است و وکیل مدنی حق طرح دعوا به نمایندگی از موکل را در محاکم قضایی را ندارد و زوجه باید با وکالت مزبور نسبت به گرفتن وکیل برای طلاق توافقی اقدام نماید .

ولی در سایر موارد داشتن وکیل طلاق توافقی اختیاری است مگر اینکه زوجین بخواهند بدون حضور خود در مراکز مشاوره و دادگاه و در سریعترین زمان طلاق بگیریند.

نکته خیلی مهم : در صورتی که زوجه با وکالت در طلاق نسبت به طلاق اقدام نماید باید وضعیت مهریه زوجه در وکالتنامه مشخص شده باشد. در دفتر ما فقط وکالت در طلاقهایی را قبول می کنیم که زوجه یا قبلا مهریه را بذل یا ابراء کرده باشد یا حاضر باشد در راستای طلاق مهریه را به همسرش ببخشد. مگر اینکه در وکالت اعطایی به زوجه و در قسمت حدود اختیارات عبارت « قبول بذل » قید شده باشد در اینصورت زوجه الزامی برای بخشش مهریه ندارد.

توجه داشته باشید که اگر زوج در وکالت در طلاق حق تجدیدنظر و فرجام خواهی را اسقاط نکرده باشد مدت زمان طلاق توافقی به دلیل نقص وکالت و حق اعتراض زوج به دادنامه 44 روز می باشد.

وکیل طلاق توافقی چه کاری برای ما انجام می دهد؟

  • با اعطای وکالت به گروه وکلای یعقوبی شما دیگر نیازی به مراجعه به مراکز مشاوره و بهزیستی ندارید . دقت داشته باشید اگر بدون وکیل بخواهید برای طلاق توافقی اقدام کنید باید 4 الی 5 جلسه مشاوره را ظرف مهلت 45 روز بگذرانید .
  • با اعطای وکالت به گروه وکلای یعقوبی نیازی به حضور در جلسات دادگاه نیست و مراحل انجام طلاق توافقی از ابتدا تا صدور حکم قطعی توسط وکیل انجام خواهد شد.
  • با اعطای وکالت به گروه وکلای یعقوبی پرونده طلاق در کوتاهترین زمان ممکن ( 7 تا 10 روز کاری ) انجام خواهد شد.

حق الوکاله طلاق توافقی چقدر است؟

حق الوکاله وکیل برای طلاق توافقی در مجموعه ما برای دو وکیل 20 میلیون  تومان می باشد . همچنین لازم به ذکر است هزینه طلاق توافقی شامل ثبت دادخواست ، مشاوره ، اجرای صیغه طلاق توافقی به صورت جداگانه پرداخت خواهد شد.

وکیل خانم برای طلاق توافقی در غرب تهران

گروه وکلای یعقوبی مجموعه ای متشکل از از وکلای مجرب در خصوص دعاوی خانواده، اخص طلاق توافقی که همگی از وکلای با تجربه در پرونده های طلاق توافقی می باشند. در صورت تمایل به داشتن وکیل خانم برای انجام طلاق توافقی می توانید با اطمینان خاطر نسبت به تعیین وقت حضوری اقدام و وکالت طلاق توافقی را به ما بسپارید.

گواهی عدم باداری و بکارت در طلاق توافقی

در صورتی که زوجه باکره نباشد مکلف است حین اجرای صیغه طلاق گواهی عدم بارداری را به دفترخانه طلاق ارائه دهد. ولی اگر زوجه باکره باشد زوجه به دستور دادگاه جهت معاینه و اخذ گواهی بکارت به پزشک قانونی معرفی می شود. توجه داشته باشید که صرف  اقرار زوجه به دوشیزگی کافی نیست و باید نظریه پزشک قانونی به دفترخانه ارائه شود. در صورتی که زوجه یائسه باشد نیازی به انجام آزمایش بارداری نیست و صرف اقرار به یائسگی کافی است.

مدارک لازم برای اجرای طلاق توافقی چیست؟

  • شناسنامه و کارت ملی زوجین. در صورتی که اجرای صیغه طلاق توسط وکیل طلاق توافقی انجام می شود علاوه بر شناسنامه و کارت ملی زوجین وکالتنامه وکیل نیز جهت اجرای صیغه طلاق الزامی است.
  • عقد نامه یا سند ازدواج : در صورتی که سند ازدواج به هر دلیلی در دسترس نباسد ( گم یا مفقود شده باشد ) زوجین می توانند به دفترخانه محل وقوع عقد مراجعه و رونوشت تهیه کنند.
  • در صورتی که زوجه از زوج وکالت در طلاق را داشته باشد باید حین اجرای صیغه طلاق وکالتنامه را به دفترخانه طلاق ارائه دهد.
  • گواهی عدم بارداری زوجه یا گواهی بکارت : در صورتی که زوجه باکره نباشد باید گواهی عدم بارداری را به دفترخانه طلاق ارائه دهد. در صورتی که زوجه باکره باشد نظریه پزشک قانونی مبنی بر تایید دوشیزگی زوجه الزامی است .
  • حکم قطعی طلاق توافقی : زوجین یا وکلای آنها بعد از صدور رای طلاق باید نسبت به اسقاط حق تجدیدنظرخواهی اقدام نمایند یا بعد از گذشت 44 روز به شعبه مراجعه و قطعیت حکم را از شعبه دریافت کنند دقت داشته باشید که دفاتر طلاق بدون قطعیت رای طلاق توافقی صیغه طلاق را جاری نمی کنند.

بخشنامه جدید طلاق توافقی

طبق بخشنامه شماره 55/13104/9000 مورخ  1397/09/05 زوجین برای برای طلاق توافقی باید به مراکز مشاوره مراجعه و پس از گذراندن مشاوره ( 4 الی 5 جلسه ) نسبت به دریافت گواهی عدم انصراف از طلاق اقدام کنند و با در دست داشتن گواهی عدم انصراف به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و نسبت به ثبت طلاق توافقی اقدام نمایند.

در صورتی که زوجه دوشیزه یا یائسه باشد چون این اشخاص عده ندارند برای آنها امکان رجوع به مهریه وجود ندارد. در صورتی که زوجین در اثنای طلاق و قبل از ثبت طلاق منصرف شود توافقات صورت گرفته اثرح قوقی ندارد و از درجه اعتبار ساقط است.

نحوه طلاق توافقی با داشتن حق طلاق

در صورتی که زوجه از همسر خود وکالت در طلاق داشته باشد زوجه میتواند بدون حضور مرد برای مطلقه نمودن خود اقدام کند. توجه داشته باشید که زوجه برای طلاق باید برای مرد وکیل طلاق توافقی انتخاب کند تا به جای شوهر در تمامی مراحل حضور پیدا کند و  داشتن وکیل طلاق توافقی در این مورد الزامی است.

وکیل طلاق توافقی

نمونه متن دادخواست طلاق توافقی

ریاست محترم دادگاه خانواده

با سلام و تقدیم احترام به استحضار می رساند ؛ موکلین به موجب سند ازدواج شماره …. مورخ دوم تیرماه سال 1359 به عقد نکاح یکدیگر درآمده اند و فاقد فرزند مشترک می باشند. لیکن، به سبب عدم تفاهم اخلاقی قادر به ادامه زندگی مشترک نیستند لذا درخواست رسیدگی و صدور گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای طلاق مورد استدعاست.

نمونه رای طلاق توافقی

شعبه 264 دادگاه خانواده مجتمع قضايي خانواده 2 تهران

خواهان : هانیه اسدی فرزند عارف با وكالت مريم حیدري مهاجراني  به نشاني استان تهران – تهران – خیابان شاهین شمالي -خیابان كامران كبیري طامه – خیابان بصیرتي- كوچه ياس- پلاک 2 -واحد 9

خوانده : علی اصغری فرزند قربان با وكالت فاطمه يعقوبي به نشانی فلکه دوم صادقیه، مجتمع تجاری طلا، ط5، واحد4

خواسته: طلاق توافقی

گزارش اصلاحی(طلاق)

در خصوص دادخواست تقديمی خواهانها هانیه اسدی با وکالت مريم حیدری مهاجرانی و زوج علی اصغری با وکالت فاطمه يعقوبی سراسکانرود بخواسته گواهی عدم امکان سازش (طلاق توافقی ) با صدور گزارش اصلاحی نظربه اينکه نصايح دادگاه در جهت اصلاح ذات البین وا نصراف از طلاق مفید و موثر واقع نگرديد و به علاوه اينکه مرکز مشاوره هم به لحاظ اصرار زوجین به طلاق توافقی در انصراف زوجین از طلاق بدست نیاورده است.

لذا دادگاه با احراز رابطه زوجیت مطابق مواد 24-25-26 قانون حمايت خانواده مصوب سال 91 و مواد 178-180-182-184 قانون ائین دادرسی مدنی گواهی عدم امکان سازش با صدور گزارش اصلاحی با شرايط ذيل صادر و اعلام می نمايد. مفاد سازش نامه نسبت به طرفین و وراث و قائم مقام قانونی آنها نافذ و معتبر و مانند احکام دادگاهها لازم الاجراست.

شرايط

  1. زوجه حسب اقرار وکیل مدخوله و غیرحامل است ولی هنگام ثبت صیغه طلاق ارائه گواهی عدم حاملگی الزامی است.
  2. زوجین فاقد فرزند مشترک هستند.
  3. جهیزيه حسب اقرار وکیل زوجه ادعايی ندارد.
  4. وکیل زوجه در قبال طلاق مبلغ هزار تومان از مهريه را بذل می نمايد وکیل زوج قبول بذل کرد.
  5. زوجه مابقی مهريه-نفقه-اجرت المثل -نحله را ابراء نموده است.
  6. نوع طلاق مطابق مواد1145 و 1146 قانون مدنی خلعی نوبت اول است.
  7. مدت اعتبار گواهی صادره مستندبه ماده34  قانون صدرالذکر برای تسلیم به دفترخانه رسمی طلاق 3 ماه از تاريخ ابلاغ رای قطعی يا قطعی شدن رای است.
  8. گزارش اصلاحی صادره حضوری توجها به اسقاط حق تجديدنظر و فرجام خواهی قطعی است.

رئيس شعبه 264 دادگاه عمومی خانواده دو تهران-غلامحسين گل آور

مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی

  1. سند ازدواج یا ( عقدنامه ) : چنانچه سند ازدواج یا عقدنامه در دسترس زوجین نباشد یا مفقود گشته باشد، زوجین می توانند به دفتر خانه محل وقوع عقد مراجعه و تقاضای رونوشت آن را سر دفتر بنمایند.
  2. شناسنامه و کارت ملی زوجین.
  3. در صورتی که زوجه وکالت در طلاق را از زوج اخذ نموده باشد. ( این مورد فقط زمانی است که زوجه وکالت محضری طلاق از زوج را داشته باشد).
  4. توافق نامه زوجین در خصوص پرداخت مهریه یا بذل مهریه، نفقه، حضانت در صورت داشتن فرزندان مشترک، اجرت المثل ایام زندگی مشترک، ملاقات با فرزند و جهیزیه زوجه.
  5. گواهی عدم بارداری زوجه یا نامه پزشک قانونی مبتی بر تایید دوشیزگی زوجه.
  6. در صورتیکه طرفین برای انجام طلاق توافقی وکیل طلاق توافقی بگیرند، وکالتنامه وکیل طلاق توافقی نیز باید ضمیمه دادخواست شود.

جهت مشاوره حقوقی با وکیل طلاق توافقی تماس بگیرید. فاطمه یعقوبی وکیل پایه یک دادگستری

3.4/5 - (9 امتیاز)
تماس با وکیل یعقوبی